Ovo je ubedljivo najpopularnija tura na Trip Advajzoru

0
6530
Thinkstock

Izbor destinacije na koju ćete otputovati na odmor nekada može da bude zaista težak. Ljudi su često u stanju da preispituju svoje odluke o izboru mesta za putovanje ili odgovarajućeg smeštaja, a pogotovo lokacija koje žele da obiđu i vide za predviđeno vreme boravka.

Ovo je ubedljivo najpopularnija tura na Trip Advajzoru.

Sudeći prema izveštaju o Trendovima u putovanju za 2018. godinu, popularnog turističkog sajta Trip Advajzor, ukoliko zaista želite obilazak koji će vam garantovano ponuditi sve ono što očekujete, naći ćete ga u Večnom gradu.

Popularni turistički sajt predlaže turu pod nazivom “Skip the Line”, koja za cenu od oko 60 evra, posetioce Rima vodi u obilazak najznačajnijih kuturno-istorijskih spomenika italijanske prestonice.

Tura je predviđena za male grupe do 12 tursta, koji iskusni vodiči vode u obilazak Vatikana, Sikstinske kapele, bazilike Svetog Petra i vatikanskih muzeja, piše Travel and leisure.

Organizatori ture kažu da, zahvaljujući partnerstvu sa muzejima Vatikana, svojim klijenima obezbeđuju ulazak na sve znamenite lokacije bez čekanja u dugim redovima, kao i da njihovi veoma stručni vodiči turistima obezbeđuju vrlo detaljan i sadržajan obilazak poznatih lokacija.

Zanimljivo je da je na listi najpopularnijih tura na Trip Advajzoru, treća po redu, još jedna tura iz Večnog grada, koja malim grupama posetilaca omogućava slično iskustvo obilaska Koloseuma i ostataka antičkog Rima.

IZVOR: B92

POSTAVI ODGOVOR